Review: MSI GE62 Apache Pro - 4K in een strak jasje

Door Carambola, 20-08-2015 12:30, bron: msi

Review: MSI GE62 Apache Pro - 4K in een strak jasje


Gamingnotebooks, in het verleden stonden ze vaak synoniem voor groot, lomp en log. Met de vooruitgang die componenten de afgelopen jaren geboekt hebben op het gebied van efficiëntie, zien we echter dat er veel meer performance past in een kleiner jasje. Dat is ook zo bij de GE62 Apache Pro van MSI waar we vandaag een blik op werpen.

 

De GE62 is verkrijgbaar in een aantal verschillende configuraties waarbij de specificaties aardig uiteenlopen. Zo heb je verschillende opties wat betreft opslag, heb je de keuze uit 8GB of 16GB aan geheugen, een GTX 960M of 965M en een 1080p of 4K scherm. De versie die wij tot onze beschikking hebben heeft de volgende specs:

Processor i7 4720HQ
Grafische kaart GTX 965M
Geheugen 16GB
Schermresolutie 4K
SSD 256GB
HDD 1000GB

 

Al bij al zijn dat zeker geen verkeerde specificaties. Hij is niet zo krachtig als de eerder gereviewde GT80, maar met zijn 2.4kg is hij wel een stuk lichter. Op de website van MSI zelf zien we iets meer afwijkende specificaties bij de nieuwere modellen. Deze zijn voorzien van broadwell processors en een GTX 970M. Wat de GE62 wel gemeen heeft met de GT80 is het koelsysteem met twee fans waardoor wij in ieder geval de goede hoop hebben dat de GE62 ook bij langere gamingsessies even goed zal blijven presteren (lees: niet throttlen). 

Specificaties - MSI GE62 Apache Pro


Specs van de nieuwste modellen

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam