Review: CM Storm Rapid-i - Compact en mechanisch

Door Roberto, 31-08-2015 12:00

Review: CM Storm Rapid-i - Compact en mechanisch


Veel mensen die een mechanisch toetsenbord hebben aangeschaft kunnen niet meer zonder de mechanische switches. Naast de personen die een voorkeur hebben voor mechanische switches zijn er ook veel mensen die niet op een full-size-toetsenbord willen tikken, maar op een tenkeyless-toetsenbord. Dit toetsenbord zonder numeriek gedeelte biedt voor die personen het optimale comfort om achter een pc te zitten. Je houdt daarnaast een groot gedeelte vrij op je bureau waar je andere spullen neer kan leggen.

Cooler Master speelt hier met de CM Storm Rapid-i op in. De Rapid-i is een tenkeyless-toetsenbord met mechanische Cherry MX Brown switches en is in de Benelux niet leverbaar met andere soorten switches. Een uniek kenmerk van de Rapid-i is de instelbare witte LED-verlichting. Deze kan je verschillende patronen laten weergeven die Cooler Master voorgeprogrammeerd heeft. Wel heeft het toetsenbord veel gelijkenissen met de CM Storm Novatouch TKL die wij eerder getest hebben. Sinds de lancering is de Rapid-i ongekend populair en dit zorgde onder andere voor voorraadproblemen. Het toetsenbord kan je aanschaffen voor €100 en wij zullen in deze review uitzoeken wat je voor deze prijs mag verwachten. 

Specificaties - CM Storm Rapid-i


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam