Review: Noctua NH-C14S - stevige towerkoeler

Door Carambola, 14-09-2015 12:00, bron: noctua

Noctua NH-C14S


Je kan als bedrijf een geheel nieuw product op de markt zetten of je kan een al bestaand product nemen en dit verbeteren. Voor de laatste optie heeft Noctua gekozen door de Noctua NH-C14S op de markt te brengen, een aangepaste versie van de NH-C14 uit het jaar 2010.

De NH-C14S is een zogenaamde topflowkoeler die lucht richting het moederbord blaast. Vaak zijn dit soort koelers wat kleiner, maar de NH-C14S is behoorlijk uit de kluiten gewassen, net als de Dark Rock TF van be quiet! waar we al eerder naar hebben gekeken. Desalniettemin blijft de NH-C14S met zijn hoogte van 115mm een goed alternatief voor de doorgaans grotere towerkoelers.

De NH-C14S heeft de letter S als achtervoegsel wat in de praktijk betekent dat het om een dunner model gaat. In dit geval houdt dat in dat er één fan aanwezig is in plaats van twee bij de non-S variant. Desondanks zou de NH-C14S beter moeten koeler dan zijn voorloper en dat is geen slechte prestatie in onze ogen. Wij waren dan ook benieuwd hoe de NH-C14S het er vanaf zou brengen.

Specificaties - Noctua NH-C14S


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam