Review: Corsair VOID series - Voor ieder wat wils

Door Perkouw, 17-09-2015 14:10

Corsair - VOID series


Corsair is al enige tijd flink bezig haar toetsenborden met RGB leds te promoten, met als laatste in de familie de Corsair Strafe. Zoals we al langer weten van Corsair houden ze niet van stilzitten en dus krijgen we de VOID-series - een reeks hoofdtelefoons in het budgetsegment. In totaal zijn er drie smaken te kiezen: draadloos, USB en stereo die voorzien is van de gebruikelijke 3.5 audio jack.

De hoofdtelefoons hebben onderling erg veel gemeen. Qua uiterlijk hebben ze veel van elkaar weg en ook intern zijn er veel overeenkomsten. Om te beginnen zijn ze alle drie uitgerust met 50mm drivers en zijn het over-the-ear hoofdtelefoons. Het design is verder hetzelfde, al beginnen daar de afwijkigen zichtbaar te worden. De draadloze heeft andere knoppen en geen kabel en ook verschillen de hoofdtelefoons onderling soms in het gebruikte materiaal voor bijvoorbeeld de oorkussens. Verder is de stereovariant dus geen 7.1 hoofdtelefoon iets wat de USB- en Wireless variant wel zijn. 

Benieuwd naar de specificaties? Terecht, kijk dan even hieronder waar we voor elk van de versies afzonderlijk de specificaties hebben genoteerd. Ook hebben we voor het gemak hieronder de prijzen genoteerd. Let op: deze zijn van 13-09-2015 en komen uit de Tweakers.net Prijsvergelijker.

Specificaties Corsair - VOID series


VOID Wireless

VOID USB

VOID Stereo

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam