Review: Corsair Strafe RGB Silent - Stil kleurenspektakel

Door Roberto, 02-11-2015 12:00

Review: Corsair Strafe RGB Silent - Stil kleurenspektakel


Dit jaar bracht Corsair naast de succesvolle Vengeance K-lijn ook een andere toetsenbord op de markt, eentje dat niet in deze lijn viel. Het ging om de Corsair Strafe en dit toetsenbord werd onder de K70 geplaatst. Een paar maanden na de lancering van de Strafe kondigde Corsair al een RGB-versie van de Strafe aan. Naast de K70 RGB en K95 RGB kan je nu dus ook kiezen voor de Strafe RGB.

Corsair heeft bij de Strafe RGB nog een nieuwigheid aan het mechanisch toetsenbord toegevoegd. De Strafe RGB is namelijk leverbaar met de nieuwe Cherry MX Silent switch. Dit is een stillere switch die gebaseerd is op Cherry MX Red. Hierdoor is deze switch, volgens Corsair, 30% stiller dan andere Cherry MX switches. Voor deze review zullen wij onder andere bekijken of de Strafe RGB (met stillere switches) de meerprijs van 40 euro ten opzichte van het normale Corsair Strafe-toetsenbord waard is. 

Specificaties - Corsair Strafe RGB Silent


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam