Review: Cooler Master QuickFire XTi - Groen is verdwenen

Door Roberto, 12-11-2015 12:00

Cooler Master QuickFire XTi


Cooler Master heeft al verschillende mechanische toetsenborden uitgebracht en vele daarvan werden uitgebracht in de QuickFire-lijn. Nu heeft Cooler Master de QuickFire XTi gelanceerd en brengt hiermee een mechanisch toetsenbord op de markt met rode en blauwe verlichting. Groen valt echter uit de boot op de XTi en dus heeft het geen RGB-verlichting, maar uniek is de verlichting van XTi wel. 

De QuickFire XTi is dus het nieuwste mechanische toetsenbord van Cooler Master. Met een adviesprijs van 150 euro is hij wel duurder dan eerder gelanceerde QuickFire-toetsenborden, maar hiervoor krijg je onder andere wel bijzondere verlichting in de plaats. Het kenmerkende minimalistische design van de Cooler Master-toetsenborden vinden we ook terug bij de XTi. De vraag die in deze review centraal staat is of de QuickFire XTi zijn hogere meerprijs waard is, want in deze prijsklasse heb je wel wat concurrentie. 

Specificaties - Cooler Master QuickFire XTi


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam