Review: Thrustmaster T150 Force Feedback - Stap in de racegame

Door Roberto, 19-11-2015 12:00

Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback 


Iedereen heeft wel eens een racespel gespeeld en degene die veel racegames spelen, doen dit vaak met een racestuur, maar een goed exemplaar met force feedback kost al snel meer dan 300 euro. Dit is een fors bedrag wanneer je wilt instappen in de wereld van de racestuurtjes. Thrustmaster zag dit probleem ook en lanceerde daarom vorige maand de T150 Force Feedback. De T150 kost 200 euro en moet een goede instapper zijn voor racegamers die spelen op de PS4, PS3 of pc.

Thrustmaster is een bekende naam in de wereld van de stuurwielen, vooral bekend vanwege de populaire T300 en T500, maar heeft met de T80 en T100 ook goedkopere racestuurtjes in haar productgamma. De T150 valt hier precies qua prijs en specificaties tussen in. Thrustmaster richt zich met de T150 op de PlayStation-gamers en pc-gamers. De T150 is er in twee verschillende versies, namelijk de T150 Force Feedback en de T150 Ferrari Wheel Force Feedback. Dit laatste exemplaar hebben wij ontvangen van Thrustmaster om te reviewen. De racestuurtjes verschillen alleen van uiterlijk, maar de specificaties zijn exact hetzelfde.

Specificaties


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam