Review: Corsair Scimitar - Buttons, buttons, buttons

Door Carambola, 10-12-2015 12:00, bron: corsair

Corsair Scimitar - Buttons, buttons, buttons


Voor de doorwinterde MMO-gamer zijn macro's geen onbekend fenomeen. Dat het aantal macro's flink kan oplopen, was ook Corsair niet ontgaan. Voor wie graag zijn macro's verbindt aan zijn muis, heeft Corsair dan ook de Scimitar muis op de markt gebracht. Door het plaatsen van 12 knoppen onder de duim, biedt de Scimitar in ieder geval genoeg mogelijkheden.

Muizen die voorzien zijn van een flinke lading knoppen op het gebied waar de duim rust, zijn niet nieuw. Al vrij lange tijd zijn er al muizen beschikbaar zoals de Razer Naga of de Logitech G600. Corsair wist dit uiteraard ook en heeft dan ook aanpassing doorgevoerd in het ontwerp. Met de Scimitar is het namelijk mogelijk om die zone met 12 knoppen naar voor of naar achter te verschuiven. Hiermee zouden de knoppen verplaatst worden op een hoogte die overeenkomt met de positie van je duim. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken, is de mogelijkheid om de verlichting van de muis aan te passen met behulp van RGB-leds.

Specificaties


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam