Review: Razer Deathstalker Chroma - Chiclet met ledjes

Door Perkouw, 03-12-2015 13:00

Unboxing - Razer Deathstalker Chroma


De verpakking waarin de Deathstalker Chroma komt, is gelijk aan andere producten in deze reeks. Dat wil zeggen: veel zwart met hier en daar subtiel groen van het Razer-logo, maar vooral focus op het kleurenspectrum, duidelijk te zien in het woord 'Chroma'.

De achterkant van de doos wordt gebruikt om kort de specificaties en mogelijkheden van het toetsenbord toe te lichten. Zo is de verlichting op te delen in een drietal zones, al is dat niet verplicht.


Eenmaal geopend is er weinig over van de 'stoere' verpakking. Het is een standaard bruine doos waarin we verwelkomd worden door een beknopte handleiding en een garantiekaartje.

Eenmaal uit de doos ziet het toetsenbord er enorm strak uit. Wat direct opvalt, is de keurige afwerking en de toetsen die niet verzonken zijn in het toetsenbord, maar er als het ware op liggen, en de flinke polssteun.

De polssteun is naast een wit Razer-logo voorzien van een honinggraat-printje. Dit heeft op het eerste gezicht wel iets weg van een soort carbon-look.

Aan de rechter bovenzijde zien we naast de capslock, scrollock en numlock een tweetal andere symbolen. De eerste is de macro-toets die is voorzien van de 'm' met daarnaast een gaming-toets die dan weer is voorzien van een crosshair. 

Ook is de Deathstalker Chroma voorzien van media toetsen. Deze kunnen worden benaderd door gebruik te maken van een FN-toets. Een praktische oplossing, al blijven dedicated toetsen onze voorkeur te hebben. Dit is ons iets 'te' laptop-getint.


Eerder gaven we al aan dat de afwerking prima in orde is. Aan de achterzijde zien we een extra versteviging rondom de kabel wanneer deze uit het toetsenbord komt. De kabel zelf is stevig doch flexibel. 


Aan de onderkant zien we een aantal kleine rubberen steuntjes terug en natuurlijk een tweetal clips die je uit kunt klappen om het toetsenbord schuiner neer te kunnen zetten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam