Review: Razer Deathstalker Chroma - Chiclet met ledjes

Door Perkouw, 03-12-2015 13:00

Conclusie - Razer Deathstalker Chroma


Met de Deathstalker Chroma doet Razer mee aan de LED-hype. Door de Deathstalker in de Chroma-reeks te plaatsen is het bovendien mogelijk lichtprofielen van andere Chroma-producten te koppelen. Een grappige feature wanneer je meer Chroma-producten hebt.

Het toetsenbord zelf is een chiclet-toetsenbord en heeft hiermee veel weg van een laptoptoetsenbord. Razer heeft erg haar best gedaan het toetsenbord er luxueus uit te laten zien en wat ons betreft is dat prima gelukt. De toetsen lijken bovenop het toetsenbord te liggen en de polssteun kent ook een leuke afwerking.

Wat het typen betreft, is de Deathstalker ook een erg fijn toetsenbord. Als je van een mechanisch toetsenbord afkomt, is het even wennen, maar eenmaal gewend typ je sneller dan ooit tevoren. Wel vinden we het jammer dat de media-toetsen alleen zijn te gebruiken middels een FN-toets. Dat is wel heel erg laptop-gericht en had wat ons betreft niet gehoeven.

Al bij al een prima toetsenbord. De leds zijn een leuke toevoeging, maar meer dan dat is het ook niet. Met een prijs van 120 euro is het toetsenbord stevig te noemen qua prijs, met name als je nagaat dat de 'standaard' versie voor 95 euro over de toonbank gaat. Reden voor ons om het toetsenbord een bronzen award en geen silver award te geven.

Beoordeling

Positief

  • + Bouwkwaliteit
  • + Grote polssteun
3.5 sterren

Negatief

  • - Prijs

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam