Review: Sharkoon VG5-V - Behuizing voor 40 euro

Door Roberto, 07-01-2016 12:00

Sharkoon - VG5-V


Eerder schreven wij al een review over de kleine Shark Zone C10-behuizing van Sharkoon, waarover wij zeker te spreken waren en dus waren wij benieuwd hoe de recentere VG5-V het zou doen. Dit is een grotere behuizing, maar heeft toch een zacht prijskaartje van rond de 40 euro. Voor dit geld krijg je een ATX-behuizing met twee ventilatoren en genoeg ruimte voor opslagschijven. Is dit de ideale low-budget behuizing of kun je beter uitkijken naar een andere behuizing?

Sharkoon heeft de VG5 in twee verschillende versies uitgebracht, namelijk de VG5-W en VG5-V. De VG5-W heeft een zijpaneel met daarin een venster, terwijl de VG5-V een normaal zijpaneel heeft. Een ander verschil is dat de VG5-W in totaal drie ventilatoren heeft, terwijl de VG5-V ‘slechts’ twee gekleurde ventilatoren heeft. Wel kost de VG5-W een paar euro meer dan de VG5-V, maar het prijsverschil is bijna te verwaarlozen.  

Specificaties - Sharkoon VG5-V


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam