Review: Ozone Strike Battle - Compact en mechanisch

Door Carambola, 04-02-2016 12:00, bron: ozonegaming

Review: Ozone Strike Battle - Compact en mechanisch


Grote toetsenborden met veel macrotoetsen zijn er genoeg te vinden, maar wat als je geen interesse hebt in al die extra toetsen? Wat als je zelfs graag het numerieke deel kwijt wil, een zogenaamd Tenkeyless (TKL) model? Voor de liefhebbers van TKL-toetsenborden kijken we daarom vandaag naar de Ozone Strike Battle.

De Ozone Strike Battle is dus een TKL-toetsenbord dat voorzien is van mechanische switches, Cherry MX Brown switches om precies te zijn. Aangezien er minder toetsen aanwezig zijn, betekent dit dat er wat extra opties zijn ingebouwd met behulp van een Fn-toets. Hetgeen dat de Ozone Strike Battle echt onderscheidt, is dat macro’s kunnen worden toegewezen aan de toetsen boven de pijltjestoetsen (het del, home, insert-gedeelte), iets dat we niet vaak zien bij TKL-toetsenborden. Combineer dat met een prijskaartje van ongeveer 80 euro en het ziet er naar uit dat we een winnaar hebben, of misschien toch niet? 


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam