Review: Logitech G410 Atlas Spectrum - Afgeslankte G910

Door Roberto, 08-02-2016 12:00

Logitech - G410 Atlas Spectrum


Logitech kwam na de G710+ met het G910 Orion Spark mechanisch toetsenbord. Dit toetsenbord gebruikte voor het eerst de Romer G-switch en was voorzien van RGB-verlichting. Aangezien de vraag naar TKL-toetsenborden groot is, kwam Logitech later met de G410 Atlas Spectrum. Dit toetsenbord mist de macro’s en het numpad, maar moet wel ideaal zijn voor het gamen. Reden genoeg voor ons om de G410 te reviewen. 

Wij hebben al meerdere TKL-toetsenborden gereviewd en misschien wel het bekendste en populairste TKL-toetsenbord is de Rapid-I van Cooler Master. Logitech wil natuurlijk dat de G410 net zo’n succes wordt als dit toetsenbord en geeft aan dat bij de ontwikkeling van het toetsenbord altijd de doeleinden van gamers in het achterhoofd zijn gehouden.

Zo zijn de Romer G-switches speciaal ontwikkeld met Omron en zijn deze ook gericht op gamers. Uiteindelijk moet de G410 een toetsenbord zijn waar elke gamer goed mee uit de voeten kan komen. Met een prijskaartje van 149 euro is de G410 wel een van de duurdere TKL-toetsenborden op de markt en wij zullen uitzoeken of de G410 zijn meerprijs waard of dat je beter voor een goedkoper compact toetsenbord kan kiezen. 

Specificaties - Logitech G410 Atlas Spectrum


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam