Review: MSI DS502 - Headset met een extra dimensie

Door Carambola, 15-02-2016 12:00, bron: https://www.msi.com/product/multimedia/DS502-GAMING-Headset.html#hero-overview

MSI DS502 - Headset met een extra dimensie


MSI kennen we allemaal van de moederborden, de videokaarten en de laptops. Randapparatuur was tot voor kort echter een gebied waarin MSI zich afzijdig hield. Onlangs kwamen er al mechanische toetsenborden voorbij en muizen, maar vandaag bekijken we één van de headset van MSI, de MSI DS502.

Op papier heeft de DS502 best aardige specificaties. Zo hebben we te maken met een headset met virtueel surround. De drivers zijn 40mm en dus niet de grootste, maar groter hoeft niet altijd beter te betekenen. Daarnaast hebben we nog een microfoon met noise cancellation, maar wat nog meest in het oog springt, is het 'intelligent vibration system'. Dit systeem is niet bedoeld voor de eenzame uurtjes, maar eerder om de lage tonen te versterken door trillingen af te geven in de oorschelpen. Deze trillingen moeten bijvoorbeeld bij shooters explosies en dergelijke versterken en bij films geeft het een cinema-ervaring. Laten we maar eens kijken of het ons ook bevalt.


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam