Review: Gigabyte Brix - Kleine alleskunner (?)

Door Perkouw, 25-05-2016 12:00

Unboxing - Gigabyte Brix i3De doos van de Brix is compact en summier te noemen. We zien de Brix zelf afgebeeld en de achterkant wordt gebruikt om de verschillende poorten op het apparaat uit te lichten.


Eenmaal geopend worden we als eerst getrakteerd op een handleiding en bijzonder genoeg ook op een CD, wat niet echt zinvol is als je puur dit apparaat koopt en niet de beschikking hebt over een laptop. Weer wat verder in de doos komen we een VESA-mount tegen waarmee het geheel achter een monitor is weg te werken. Erg netjes dat dit standaard is bijgeleverd en niet als accessoire wordt verkocht.

De Brix zelf is vervaardigd uit geborsteld aluminium wat een strakke en zakelijke uitstraling geeft. Voorop prijkt de naam van Gigabyte en zien we rechtsonder een power-knop.

Aan wat de voorzijde lijkt te zijn zien we een 3.5’’ aansluiting waarop je een hoofdtelefoon kunt aansluiten (microfoon wordt ook ondersteund) en een tweetal USB3.1. poorten. Aan de achterkant zien we een ventilatierooster en de rest van de aansluitingen: twee USB3.0 poorten, netwerkpoort, displayport, HDMI, aansluiting voor de voeding en tot slot een optie om een Kingston slot te plaatsen.

Aan de onderkant zien nog een klein ventilatierooster en de rubberen voetjes waaarop de Brix rust als je deze plat op je bureau neerzet.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam