Review: Astro A50 - Back to station!

Door Roberto, 22-11-2016 13:00

Review: Astro A50 - Back to station!


Astro heeft met de A40 en A50 zeer populaire gaming headsets in haar productgamma, veelgebruikte producten bij eSporters en bekende streamers. Astro voorziet de headsets ongeveer jaarlijks van een nieuwe update en nu is recentelijk de Astro A50 aangepakt. Dit is wellicht de grootste verandering van de A50 sinds de lancering van de draadloze gaming headset en dus reden genoeg om deze headset te bespreken in deze review.

Het uiterlijk van de A50 is licht gewijzigd ten opzichte van de eerdere versie. Zo komt de PS4-versie in een blauwe uitvoering en de Xbox-versie van de A50 in de bekende lichtgroene kleur. De grootste verandering is niet de headset zelf, maar het basisstation van de gaming headset. Deze is nu compleet aangepast en zo kan de headset eenvoudig op het station geplaatst worden om op te laden. Je hoeft nu niet meer moeilijk te doen met kabeltjes. Dit alles heeft wel een prijs, want de Astro A50 zal verkocht worden voor 300 euro. Hiermee zit de headset in het dure highend segment. Wij zijn natuurlijk benieuwd of de Astro A50 ons weet te verbazen.

Specificaties - Astro A50


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam