Review: Thrustmaster - Y-350X Wildlands Headphone - middenklasser

Door Perkouw, 28-03-2017 12:00

Thrustmaster - Y-350X


Thrustmaster kennen we al een aantal jaar van voornamelijk raceproducten: van sturen tot schakelpoken, Thrustmaster heeft op dat vlak eigenlijk alles wel in haar assortiment. Nu is daar echter ook een headset aan toegevoegd voor de Xbox One, de Y-350X. Al is er ook een tegenhanger voor de PS4 op de markt gebracht.

Wij kijken in deze review naar de Y-350X die speciaal voor de Xbox One is ontwikkeld en een adviesprijs van 139,99 euro heeft meegekregen.

Specificaties - Thrustmaster Y-350X


•    GHOST RECON WILDLANDS GAMING-HEADSET: Deze officieel gelicentieerde gaming-headset is gemaakt in wereldwijde samenwerking met de befaamde 'Ghost Recon' licentie en de perfecte sound op een Xbox One en Windows 10 PC. Plug & Play op de Xbox One en op de Windows 10 PC*.

•    Gemaakt met hoogwaardige en krachtige 60 mm luidsprekers: beleef de intensiteit van de game dankzij de extra versterkte lage tonen. Heeft de meest efficïent geoptimaliseerde frequentiekromme voor bas, midden en hoog. Als EERSTE iets horen / als EERSTE reageren / als EERSTE schieten. 

•    De Y Sound Commander: Een uniek bedieningspaneel dat rechtstreeks op de Xbox One gamepad wordt aangesloten. De 7.1 Virtual Surround Sound technologie stelt gamers in staat de locatie van elk geluid exact vast te stellen. Dit betekent een maximale onderdompeling in het strijdgewoel. Krachtige bas en verlichte volumestatus.

•    De Y Power Pack verlengt de accuradius van de Microsoft-gamepad en voorziet de Active Bass en de 7.1 Virtual Sound van stroom.

•    Oorkussens met 100% traagschuim voor de perfecte combinatie van comfort en isolatie. Dubbele elektro-akoestische versterking van de lage tonen dankzij het unieke ontwerp van de oorschelpen in combinatie met de elektronische basversterking ingebouwd in de controller.

*Op een Windows 10 PC is een officiële Microsoft-gamepad nodig

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam