Review: Dragon War Gamer Kit PS4

Door Heath, 30-05-2017 12:00

Unboxing - Gamer Kit PS4


Op de verpakking zien we een overzichtelijke opsomming van de specificaties in vier talen, zoals we inmiddels gewend zijn van Dragon War. 

De zijkant laat de inhoud van de kit zien. Zodra de verpakking geopend wordt, worden we begroet met een bubbelplastic verpakking die om de tas heen zit. Een goede extra toevoeging aan verpakkingszekerheid, maar niet geheel nodig aangezien het een product betreft dat juist schokken moet opvangen.

Aan de binnenzijde van de tas zien we een gevormde houder voor de controller, hierdoor wordt de controller perfect op zijn plaats gehouden. Bij een inspectie van de kabel zien we hetzelfde bungee-principe terug dat we eerder al opmerkten bij de Gaia 15 gaming muis van Dragon War: een leuke toevoeging. 

 

De analoge stick grips zitten deftig opgeborgen achter een klepje dat met klittenband dichtgemaakt kan worden. Met vrij weinig weerstand is de klep los te maken, maar het is wel stevig genoeg om dicht te blijven zitten in vervoer.

Al met al ziet de verpakking er netjes uit en voldoet deze zijn doel van de tas veilig bij je thuis krijgen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam