Review: Dragon War Gamer Kit PS4

Door Heath, 30-05-2017 12:00

Gebruikerservaring - Gamer Kit PS4


Aangekomen bij het gebruik van de kit is het eerste dat ons opvalt dat de reistas van een lekker aanvoelende rits is voorzien.

Eenmaal de tas geopend te hebben zijn we direct bezig gegaan met de analoge stick grips. Hier levert Dragon War twee setjes van mee, die qua gevoel niet zijn te onderscheiden en gewoon bestaan uit twee verschillende kleuren. De kleuren zien er gelukkig nagenoeg hetzelfde uit als de kleur van de controllers van Sony zelf. De blauwe gen 2 controller ziet er goed uit en is qua kleur wel te onderscheiden. De zwarte grips staan ook prima.

Nadat we naar de USB kabel grepen, viel het ons wederom op dat de integratie van het bungee concept erg welkom is. In gebruik is de riemclip erg fijn. Toen we de controller in de tas hebben gestopt om een reis met het openbaar vervoer en op de fiets te maken, was het bijna tweede natuur om de kwalitatief aanvoelende clip aan de broekriem vast te maken. Hierbij hadden we geen enkel moment het idee dat de tas ook maar een gradatie minder dan goed aan de broek gezekerd was.

Als laatste onderdeel van de gebruikerservaring hebben we natuurlijk een valtest uitgevoerd. De tas werd op schouderhoogte vastgehouden en losgelaten waarna er, gelukkig, geen enkele visuele sporen van schade op zowel de tas als de controller te vinden waren.

Tot slot viel het ons op dat de accessoires, naast de tas, eigenlijk weinig toevoegen. De grips die op de analoge sticks geplaatst kunnen worden zijn zwaar afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Wel kunnen we ons voorstellen dat de kabel een leuke toevoeging is aangezien dit niet specifiek voor de PS4 controller is maar ook opnieuw gebruikt kan worden met onder meer smartphones.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam