Review: Cherry B.Unlimited 3.0 - draadloos zwaargewicht

Door Heath, 27-09-2017 12:00

Cherry - B.Unlimited 3.0


Cherry is een merknaam die iedere computerfanaat moet herkennen. Mechanische toetsenborden gebruiken vrijwel uitsluitend de switches die door het bedrijf worden gemaakt, de Cherry MX switches. Ook maken ze zelf volledige producten, niet alleen onderdelen. Zo hebben we vandaag de B.Unlimited 3.0 set van Cherry onder handen genomen, een draadloze muis en toetsenbord combinatie.

Afbeeldingsresultaat voor cherry b unlimited 3

Voor een gemiddelde verkoopprijs van €50 ten tijde van schrijven is dit een toetsenbord dat in de middenklasse wordt geplaatst. Hiervoor krijg je van Cherry een draadloos toetsenbord met twee oplaadbare AA batterijen en een muis met twee oplaadbare AAA batterijen. Hoe tikt het toetsenbord van de fabrikant die het grootste gedeelte van de professionele en gamertoetsenborden voorziet van hun switches? Voor een fabrikant die toetsenbordonderdelen maakt, is de muis interessant? Dit zijn vragen waar we vandaag een antwoord op geven. 

Gewicht:

Toetsenbord: 883g inclusief batterijen
Muis: 145g inclusief batterijen

Bereik: 10 meter
Draadloze techniek: 2,4 GHz
Kleuren: Zwart (review model), wit
Extra functietoetsen: 4 sneltoetsen: calculator, email, home en lock
Numpad: Fullsize aanwezig

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam