Review: Fractal Design Arc XL - Groter = beter?

Door Carambola, 26-12-2013 12:00

Nog niet zo lang geleden namen we op 4Tech een kijkje naar de Fractal Design Arc Mini R2, een kleinere variant van de populaire Arc Midi behuizing. Dat klein en krachtig goed samengaat, zal vandaag de dag geen van jullie verbazen, maar niet iedereen heeft behoefte aan een behuizing met een bescheiden formaat. Vandaag gaan we dan ook een kijkje nemen naar het andere uiterste, namelijk de 14 kilo wegende Fractal Design Arc XL. Waarbij in de Arc Mini tot en met micro-ATX moederborden passen, kunnen we in de Arc XL zelfs E-ATX en XL-ATX moederborden huisvesten.

Daarnaast zijn er ook meer uitbreidingssloten aan de achterzijde en meer 5.25’’ stations aan de voorzijde. Voor waterkoeling lijkt de Arc XL even geschikt met ruimte voor een 240mm radiator aan de voorzijde en een 360mm radiator bovenin.

Het design is grotendeels gelijk aan de andere Arc-modellen: strakke lijnen met witte accenten die Fractal zelf bestempeld als ‘Scandinavian Design’. Zoals in de titel al vermeld staat, vroegen wij ons dan ook af of groter dan ook daadwerkelijk beter is?

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam