Review: Logitech G19s - Duurkoop of ...?

Door Perkouw, 10-01-2014 12:00

 

Het begon voor vele van ons met de G15 van Logitech.  Een toetsenbord met blauwe verlichting, veel macrotoetsen en het kenmerkende schermpje waarop allerlei informatie getoond kon worden. In de jaren die volgden heeft Logitech dit concept verder uitgewerkt en is het bedrijf uiteindelijk aangekomen bij de G19.

De G19 heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld de oude G15 een kleurenscherm aan boord. Ook is de verlichting aan te passen en zijn er een 12 tal programmeerbare toetsen aanwezig, door Logitech G-toetsen genoemd.

Dit jaar is Logitech echter alweer met een opvolger gekomen in de vorm van een G19s. Dit exemplaar heeft kleine verbeteringen ten opzichte van de oude G19 en kent een betere coating over de toetsen alsook is de anti-ghosting flink verbeterd volgens Logitech.

Het toetsenbord is door zijn features met name bedoeld voor gamers en kent een prijs van rond de 200 euro. Voor ons is dat reden genoeg om te kijken of dit toetsenbord het summum is van de toetsenborden van Logitech.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam