Welkom op het vernieuwde 4Tech

Door xardas, 22-07-2013 14:00

4Tech.be bestaat inmiddels al een goede twee jaar en heeft eindelijk haar langverwachte update gekregen. Wij willen graag de aandacht vestigen op een aantal nieuwe features en verbeteringen.

Om te beginnen heb je ongetwijfeld gemerkt dat de site een stuk sneller laadt. Een veelgehoorde klacht wat we met de nieuwe en soepel site hebben kunnen oplossen. Ook bevat de startpagina veel meer overzichtelijk nieuws dan voorheen. De drie laatste reviews en specials worden uitgelicht in de vernieuwde splashbox. Interessant nieuws wordt extra uitgelicht door deze groter weer te geven.

Aan de community hebben we ook gedacht. Zo kunnen nieuwe gebruikers makkelijk registreren via Facebook. De profielpagina speelt ook een belangrijkere rol. Het is onder andere mogelijk om berichten naar gebruikers en redactie te sturen. Ook kunnen gebruikers vriendschapsverzoeken sturen.

Nieuwsberichten en reviews zijn belangrijk, maar de mening van de lezer is net zo belangrijk. Een nieuw voordeel van de site is een overzichtelijke weergave van reacties en de mogelijkheid om een reactie een pluspunt te geven. Zij die op 4Gamers zitten, zullen zich ongetwijfeld snel thuisvoelen.

Tijd om te vieren... met wedstrijden


Absoluut. Dit feestje brengen we naar jullie toe. We hebben maar liefst drie wedstrijden klaarstaan waarbij 4Tech-gebruikers kans maken op hele toffe prijzen. Hou daarom goed de wedstrijdpagina in de gaten en vergeet niet om mee te doen.

De eerste kan je in elk geval hier al vinden:

Win een Turtle Beach Ear Force PX22-headset

De overige 2 wedstrijden komen weldra online, dus hou de site in de gaten

 

Maak kennis met Sandy, ons testsysteem


In samenwerking met computershop Tones.be, Intel, ASUS, Cooler Master en Noctua hebben we een beest van een testsysteem in elkaar kunnen zetten, want de producten die we gaan bespreken, moeten natuurlijk goed getest kunnen worden. Sandy werd dus geboren en zij zal alle materiaal danig op de rooster leggen. Benieuwd wat Sandy allemaal in huis heeft en wat we er mee gaan doen? Lees het hier.

Wat komt er nog meer aan?


De nieuwe site opent veel deuren. Deze gaan we ook zeker allemaal benutten. Zo gaan we binnenkort nieuwsberichten en reviews koppelen aan zogenaamde fiches, een informatieve categorie per product of fabrikant. Lees je iets over Cooler Master en ben je benieuwd wat er nog meer over Cooler Master te lezen valt? Dan wordt door middel van de Cooler Master-fiche alle relevante nieuwsberichten getoond, maar ook achtergrondinformatie van het bedrijf en meer.

Ook willen we meer voor onze community betekenen. De profielpagina zal gaandeweg uitgebreid worden met de mogelijkheid om je eigen gamesysteem te tonen en we willen gebruikers de mogelijkheid geven om interessante producten of fabrikanten te volgen, zodat je zelf een gepersonaliseerde overzicht kan maken.

Welkom


Om al deze redenen een hartelijke welkom op de vernieuwde site van 4Tech. Onze 4Tech-redacteuren zullen hun best blijven doen om interessant hardwarenieuws te schrijven wat de gewone man, gamer en enthousiasteling, begrijpt en boeit.

De verplichte klederdracht voor 4Tech-crewleden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam