Best Buy Guide 2014 - 3

Door Azlannagh, 30-06-2014 17:00

In het begin van het jaar lanceerden we onze eerste Best Buy Guide sinds lang. We hintten toen ook naar het feit dat dit wel eens een terugkerend artikel zou kunnen worden. Zes maanden later zijn we dan ook ergens wel trots dat we jullie de derde BBG van 2014 kunnen voorstellen. Er zijn een aantal dingen veranderd, voornamelijk door de lancering van de nieuwe platformen van Intel en het goedkoper worden van bepaalde onderdelen.

Zoals jullie misschien zullen merken, hebben we ook de redacteurs allemaal een segment opgeschoven zodat iedereen wat ervaring kan opdoen in alle segmenten. Als jullie opmerking of vragen hebben, dan kunnen jullie die duidelijk maken in de comments of in de posts op het forum.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam