Cooler Master Maker Day - Cooler Master slaat een nieuwe weg in

Door Carambola, 12-08-2015 10:33

Cooler Master Maker Day


Onlangs had Cooler Master voor de pers en distributeurs een evenement georganiseerd om te laten zien waar Cooler Master het afgelopen jaar mee bezig is geweest en wat er in de toekomst nog komen gaat. Voor wie het nieuws het afgelopen jaar heeft gevolgd, zal het namelijk opgevallen zijn dat het redelijk stil was rondom Cooler Master.

Al snel bleek op het evenement dat Cooler Master het behoorlijk druk heeft gehad met zich heruitvinden. De pc-markt is een krimpende markt, vooral als we de cijfers van voor OEM-systemen zien van de afgelopen jaren. De markt voor zelfbouwpc’s zit echter in de lift en ook de ‘Maker’-cultuur is in opkomst. Cooler Master speelt op deze markten in door een nieuwe productlijn te introduceren onder de Master-lijn. Samen met de nieuwe lijn kwam er ook een nieuwe slogan:

“Zijn ze dan al die tijd maar bezig geweest met een slogan?” Het antwoord hierop is gelukkig nee. Op het event hebben wij alvast een kijkje genomen naar nieuwe producten waarvan er eentje heel snel op de markt komt en de rest wat langer op zich laat wachten. We kunnen jullie van een hoop van deze producten in ieder geval alvast een sneakpreview geven. Laten we op de volgende pagina maar eens kijken naar de MasterCase, de case die 18 augustus in de schappen komt te liggen.  

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam