Win ASUS Cerberus Gaming Headset

Wedstrijd loopt van 11/02/2014 t.e.m. 17/02/2014

Informatie

De hardcore gamers verwent ASUS met zijn Republic of Gamers-merk, dat heel wat premium producten bevat, maar daarnaast heeft ASUS ook wat voor de meer mainstream gamer in huis, namelijk het Cerberus-merk. ASUS brengt met Cerberus producten die dan wel iets minder toeters en bellen hebben, aan kwaliteit wordt daarom niet ingeboet, want ook mainstream gamers verdienen natuurlijk degelijk materiaal. Zo is er de ASUS Cerberus Gaming Headset, waarvan we eentje mogen weggeven, die over 60mm neodymium-magnet drivers beschikt voor een stevige bass, en 100mm over-ear cushions die lawaai van buitenaf ook effectief buiten houden.

WINNAAR

De winnaar van de ASUS Cerberus Gaming Headset is Esumontere, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 8 artikels zouden verschijnen op de frontpage van 4Tech. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op de ASUS Cerberus Gaming Headset moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot