Win een GUNNAR Wi-Five Espresso Crystalline

Wedstrijd loopt van 18/02/2014 t.e.m. 24/02/2014

Informatie

Tegenwoordig spenderen we heel wat van onze tijd met het kijken naar schermen, gaande van computerschermen, over televisieschermen, tot de schermen van onze smartphones en tablets. Dat belast onze ogen, waardoor ze vermoeid geraken, wat er dan weer voor zorgt dat we zaken minder helder en scherp gaan zien. Geen ideale situatie dus, en erg nefast wanneer je aan het gamen bent en dus afhankelijk van je ogen om alles goed te kunnen zien en snel beslissingen te nemen.

Om de ogen te ondersteunen bij het kijken naar schermen zijn er de brillen van GUNNAR. Daarvan mogen we een GUNNAR Wi-Five Espresso Crystalline wegschenken. Die is subtiel in design en biedt heel wat voordelen. Zo zorgt de vorm ervoor dat subtiele luchtstromen je ogen niet bereiken, waardoor ze niet of minder snel geïrriteerd geraken. De scherpte van de lenzen zorgt voorts voor een scherper zicht en de tint werd zodanig aangepast dat het ideaal werken is voor grafische designers die met levendige kleuren werken. Tot slot bevatten de lenzen anti-reflecterende eigenschappen, waardoor reflecties van buitenaf vermeden worden. Kortom: ideaal om op te zetten wanneer je voor je pc aan het werken of gamen bent.

WINNAAR

De winnaar van de GUNNAR Wi-Five Espresso Crystalline is Gurt, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 5 artikels zouden verschijnen op de frontpage van 4Tech. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze GUNNAR Wi-Five Espresso Crystalline moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot