Win een Cooler Master Silencio 652 case

Wedstrijd loopt van 25/02/2014 t.e.m. 03/03/2014

Informatie

De basis van een goede pc is een goede case en om in dat opzicht iemand al goed op weg te helpen mogen we een Cooler Master Silencio 652 case weggeven. Deze case biedt een uitstekend omhulsel voor je pc-onderdelen. Met de mogelijkheid om tot 8 fans te installeren is er aan koeling geen gebrek en ook voor de rest is er plaats genoeg. Zo kunnen er tot 9 HDD's of tot 10 SSD's in geplaatst worden ook nieuwe VGA's en CPU coolers vormen geen probleem. De kers op de taart zit hem in de naam, want ondanks al die koeling blijft de case muisstil.

Lees ook onze review hier!

WINNAAR

De winnaar van de Cooler Master Silencio 652 case is Bruzza007, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 13 artikels zouden verschijnen op de frontpage van 4Tech. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Cooler Master Silencio 652 moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot