Win ASUS ROG GX1000 Eagle Eye muis

Wedstrijd loopt van 11/03/2014 t.e.m. 24/03/2014

Informatie

De ASUS ROG GX1000 Eagle Eye is een streling voor het oog en dat alleen al is misschien wel reden genoeg om deze muis in huis te willen halen. Naast het uiterlijk is echter ook de functionaliteit hoogstaand. Een resolutiebereik van 50dpi tot 8200dpi, verschillende profielen, verstelbare gewichten, 6 programmeerbare macro's, LED-verlichting, ... kortom: met deze ASUS ROG GX1000 Eagle Eye wil je wel aan de slag.

WINNAAR

De winnaar van de ASUS ROG GX1000 Eagle Eye muis is floss, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 10 artikels online zouden verschenen op de frontpage. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze ASUS ROG GX1000 Eagle Eye moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot