Win 2x Cooler Master N600

Wedstrijd loopt van 30/04/2014 t.e.m. 13/05/2014

Informatie

We gaven eerder al een aantal kasten van Cooler Master weg en nu is het weer tijd om er twee met jullie mee te geven. We hebben 2x Cooler Master N600-behuizingen om weg te geven. De N600 is een midtower met plaats voor zo'n tien ventilatoren, waarvan er drie geïnstalleerd zijn. Er zijn ook drie plaatsen voorzien waar je radiatoren kan installeren en je kan er grafische kaarten met een lengte van 430mm in kwijt. Natuurlijk kunnen er ook geen stoffilters ontbreken. Volgens Cooler Master zelf gaat het om een stijlvolle kast met voldoende water- en luchtkoelingsmogelijkheiden.

WINNAARS

De winnaars van de Cooler Master N600 kasten zijn Droflen en Sperre, die correct wisten te antwoorden dat de Cooler Master Trigger Z van 4Tech Cherry MX Brown switches had. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

 

Wedstrijd

Om een kans te maken op een van de twee Cooler Master N600-kasten moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden op de derde pagina van de review van de CM Storm Trigger Z.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot