Win 2x Asus Orion headset

Wedstrijd loopt van 06/05/2014 t.e.m. 19/05/2014

Informatie

We geven twee Asus Orion headsets weg. De Asus Orion beschikt over 50mm neodymium drivers en 30dB geluidsisolatie. Over comfort moet je je ook geen zorgen maken, want de headset beschikt over grote earcups van 100mm, afgewerkt met zacht schuim. Om in het heetst van de strijd te kunnen communiceren met je vrienden heeft de Orion ook een uitschuifbare microfoon. De Orion is eenvoudig aan te sluiten met een 3,5mm-aansluiting. Asus spreekt van de ideale headset voor gamers.

WINNAARS

De winnaars van de Asus Orion headsets zijn haziza en NickV, die correct wisten te antwoorden dat het nieuwe bord van Asus met de SupremeFX Impact II de Maximus VII Gene was. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken om een van de Asus Orion headsets te winnen, moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je in dit artikel over de nieuwe Z97-borden van Asus.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot