Win een Antec Kühler H²O 1250 CPU-koeler

Wedstrijd loopt van 15/05/2014 t.e.m. 28/05/2014

Informatie

Antec staat al heel lang bekend om de uitstekende kasten die het bedrijf maakt. Sinds kort maken ze echter ook waterkoelers zoals de Antec Kühler H2O 1250, een waterkoelingskit met een grote radiator. Het gaat om een van de beste kits in zijn soort. Antec zelf heeft het over een zeer gemakkelijke koeler die elke CPU aankan. Zelfs de behuizing van de ventilatoren werd ontworpen om het koelpotentieel te verhogen.

WINNAAR

De winnaar van de Kühler H²O 1250 is climano, die correct wist te antwoorden dat de radiator van de Kühler H²O 1250 240mm groot is. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Wil je een kans maken op de Antec Kühler H2O 1250? Dan moet je gewoon op de onderstaande vragen een zo correct mogelijk antwoord geven. Het antwoord op de eerste vraag vind je op de productpagina van de 1250.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot