Win een Antec HCP-750 voeding

Wedstrijd loopt van 20/05/2014 t.e.m. 02/06/2014

Informatie

Beschik je over een stevige processor en een al even stevige grafische kaart, dan is het best om ook een stevige voeding voor je pc te hebben, tenminste als je alles vlotjes wil laten draaien. Iets als de Antec HCP-750 voeding moet dan in de meeste gevallen wel volstaan, en geheel toevallig mogen we zo eentje weggeven.

WINNAAR

De winnaar van de Antec HCP-750-voeding is cathysierens, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 18 artikels zouden verschijnen op de frontpage. Zoals steeds wordt de winnaar gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken op de HPC-750 van Antec moet je zo correct mogelijk antwoorden op de volgende vragen. Het antwoord op de eerste vraag vind je op de productpagina van de HCP-750.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot