Win een Corsair Graphite Series 760T Case

Wedstrijd loopt van 23/09/2014 t.e.m. 06/10/2014

Informatie

Tijd om nog eens een pc case weg te geven en deze keer is dat een Corsair Graphite Series 760T case. Deze full-tower pc case heeft een transparant paneel, waardoor je de binnenkant van je pc kan bewonderen. Die binnenkant zelf mag immers ook gezien worden. Corsair tracht de ruimte namelijk optimaal te benutten en omdat het mogelijk is om bays die je niet gebruikt er gewoon uit te halen, kan zelfs extra ruimte gecreëerd worden. Leer hier ook onze review van de 760T.

WINNAAR

De winnaar van de Corsair 760T is brainbolders, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 4 artikels zouden verschijnen op de frontpage. Zoals steeds wordt de winnaar gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Corsair Graphite Series 760T case moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je in voorbeeld-Glitch hieronder.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Tech met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot
  •  screenshot